Οι εξαγωγές μας

Εκεί όπου αγαπούν την παράδοση και την ποιότητα

Η εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους πελάτες μας παγκοσμίως είναι ανάλογη του υψηλού επιπέδου των προϊόντων μας. Με αμεσότητα και υπευθυνότητα, αυξάνουμε διαρκώς τις εξαγωγές μας, έχοντας ως απώτερο σκοπό τη διάδοση των ελληνικών προϊόντων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ήδη, τα προϊόντα μας διατίθενται, με μεγάλο απήχηση, στον Καναδά, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Πολωνία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Σλοβενία, και τη Βουλγαρία.

Logistics

Μπορείτε να κατεβάσετε τον πίνακα logistics, πατώντας εδώ.

Απορίες;

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις εξαγωγές μας, είμαστε στη διάθεσή σας.

Μιλήστε μας!
Click arrow to see more
Decorative line above

Γράφουν για εμάς

Decorative line below

"Συγχαρητήρια για τα προϊόντα σας, αλλά κυρίως για τα γιαουρτάκια σας! Έχω ένα μωράκι που, από 6 μηνών, τρώει μόνο τα δικά σας! Αν δεν βρω κάτι άλλο, δεν καταπίνει ούτε μισή κουταλιά! Είναι απίστευτο, πλέον τα παίρνουμε δέκα δέκα, μην τυχόν και ξεμείνουμε! Και πάλι πολλά συγχαρητήρια, άψογη γεύση και υφή!"

Μίνα Ράπτη

"Στην Ελλάδα της κρίσης επιχειρηματίες όπως ο Γιώργος Μελενεκλής δείχνουν το αυτονόητο. Πως δεν χρειάζονται μεγάλα κεφάλαια για να δημιουργήσεις αλλά στόχος και σεβασμός στον καταναλωτή προσφέροντάς του ένα προϊόν ποιοτικό, 100% παραγόμενο στον τόπο του."

Μελίνα Κριτσωτάκη

"Σημειωτέον ότι, οι επιστημονικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύουν πως το αγελαδινό, δεν αποτελεί ένα γάλα συμβατό με τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. Αντιθέτως το κατσικίσιο, είναι το γάλα, το οποίο παρουσιάζει αρκετές συγγενείς ιδιότητες με αυτές του μητρικού, δεσμεύοντας αποτελεσματικότερα το ασβέστιο στον οργανισμό μας."

Γιώργος Λαμπίρης

"Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα του σήμερα βρίσκεται υπό κρίση. Υπάρχουν ακόμη, όμως, μερικές μικρές επιχειρήσεις που “αντιστέκονται” με σημείο αναφοράς την ποιότητα και την “φρέσκια” πρώτη ύλη της φύσης, τον επαγγελματισμό και την δημιουργική τους εξωστρέφεια."

www.epixeiro.gr