Το Μενοίκιο στη Food Expo 2023!

Στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στην Αθήνα,διεξήχθη φέτος για μία ακόμη χρονιά η διεθνής έκθεση τροφίμου και ποτού Food Expo /Oenotelia, μεταξύ 18-20Μαρτίου, με τεράστια, για μία ακόμη χρονιά, επιτυχία!

 

Το Μενοίκιο ήταν φυσικά εκεί, συμμετέχοντας με την αποστολή τηςπεριφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, συνδράμοντας στην εκπροσώπησητων προϊόντων που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν τόσο οι καταναλωτές όσο και οιέμποροι και αγοραστές που μας επισκέφθηκαν το περίπτερό μας στην έκθεση, οιοποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόνταυψηλής διατροφικής αξία και ποιότητας, τα οποία συνδυάζουν την αυθεντικότητακαι την παράδοση του τόπου μας, με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής!

 

Ιδιαίτερα το pinnokefir, σε συνεργασία με το τμήμαβιοτεχνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και την Περιφέρεια ανατολικήςΜακεδονίας & Θράκης, υπό την αιγίδα της ΕΕ, απέσπασε εξαιρετικά σχόλια. Αξιοποιώνταςτην μικροβιακή ποικιλότητα του τόπου μας, καταφέραμε να σχεδιάσουμε έναμοναδικό βίο-λειτουργικό τρόφιμο με καλλιέργεια Κεφίρ, το οποίο διαφέρει από τακοινά ομοειδή προϊόντα της αγοράς!

 

Η επιτυχία της συμμετοχής μας στην έκθεση, καθώς και τασχόλια που απέσπασαν όλα τα προϊόντα μας, είναι για εμάς μία σημαντικότατηαναγνώριση της προσπάθειας που κάνουμε καθημερινά, και ένα πολύτιμο εφόδιο γιανα συνεχίσουμε στο μέλλον με την ίδια αγάπη και προσήλωση!

Περισσότερα άρθρα μας: