Το Μενοίκιο στη FoodExpo 2024!

Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμου και ποτού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η FoodExpo, έλαβε χωρα όπως και κάθε χρόνο στο Metropolitan Expo της Αθήνας μεταξύ 9-11 Μαρτίου, και το Μενοίκιο ήταν και πάλι πιστό στο ραντεβού του!

Η FOOD EXPO για ακόμα μία διοργάνωση αποτέλεσε ένα μοναδικό success story αφού συγκέντρωσε 34.931 επισκέπτες, ανάμεσά τους 3.500 Διεθνείς food traders, εκ των οποίων οι 1.000 είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα Ηosted Βuyers. Για τρεις ημέρες, 1.300 Έλληνες και ξένοι εκθέτες παρουσίασαν 50.000+ ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας Τρόφιμα και Ποτά. Η FOOD EXPO 2024 ανέδειξε τη δυναμική του κλάδου στη χώρα μας, τις τάσεις και καινοτομίες που διαμορφώνουν το αύριο του F&B industry, ενώ παράλληλα απέδειξε ότι αποτελεί το πιο κατάλληλο επιχειρηματικό φόρουμ για επενδύσεις.

Η φετινή μάλιστα έκθεση αποτέλεσε και την πρώτη επίσημη παρουσίαση για το νέο μας προϊόν - το Βιολογικό Παγωτό από Κατσικίσιο Κεφίρ! Πρόκειται για ένα προϊόν με χαρακτηριστικό πλεονέκτημα την ποιότητα και υψηλή διατροφική αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό, και βάση το Βιολογικό Κατσικίσιο Γάλα και το Βιολογικό Κατσικίσιο Κεφίρ Μενοίκιο. Σε συσκευασία των 100gr, αποτελεί μία δροσερή όσο και υγιεινή επιλογή παγωτού, αφού συνδυάζει τα ευεργετικά στοιχεία της βιολογικής καλλιέργειας κεφίρ με μία υπέροχη γεύση.

Περισσότερα άρθρα μας: