Το Μενοίκιο στη Νέα Υόρκη για την έκθεση Summer Fancy Food 2022!

Έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας από τις εκθέσεις τροφίμου λόγω της πανδημίας, η επιστροφή μας στις εκθέσεις ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη και τη φετινή Summer Fancy Food!

Η έκθεση Summer Fancy Food Show της Specialty Food Association είναι η μεγαλύτερη έκθεση στις ΗΠΑ αφιερωμένη αποκλειστικά σε special τρόφιμα και ποτά, και, έπειτα από την άκρως επιτυχημένη χειμερινή της έκδοση τον περασμένο Φεβρουάριο στο Λας Βέγκας, φέτος το καλοκαίρι η έκθεση επέστρεψε στο σπίτι της, τη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για μία άκρως επιτυχημένη επιστροφή, σε ένα τριήμερο στο οποίο παρουσιάστηκαν δεκάδες χιλιάδες premium τρόφιμα και ποτά, και εκπροσωπήθηκαν εκατοντάδες επωνυμίες από όλο τον κόσμο.

Για εμάς, μία μικρή εταιρεία από την Ελλάδα, έναν Συνεταιρισμό από την Προσοτσάνη, ήταν μία φανταστική ευκαιρία να παρουσιάσουμε με περηφάνια τα προϊόντα μας σε μία τόσο μεγάλη και σημαντική αγορά, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους παραγωγούς από κάθε άκρη της Γης, να δοκιμάσουμε ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, και να δημιουργήσουμε νέες επαφές με ανθρώπους του χώρου, χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας που θα βοηθήσουν τα προϊόντα μας να φτάσουν σε όλο και περισσότερα μέρη, όλο και πιο μακριά.

Στοχεύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη ποιοτικών βιολογικών προϊόντων και με το βλέμμα στραμμένο στην εξωστρέφεια και την εξαγωγική δραστηριότητα, η Summer Fancy Food 2022 και η πόλη της Νέας Υόρκης ήταν για εμάς μία ιδανική επιστροφή στα εκθεσιακά δρώμενα, η οποία ευχόμαστε να σηματοδοτήσει και την επιστροφή στην κανονικότητα για τον κλάδο του τροφίμου.

Περισσότερα άρθρα μας: