To Μενοίκιo στo Παρίσι για την SIAL PARIS 2022!

Η μετά-Κόβιντ εποχή για τις εκθέσεις τροφίμου και ποτού έχει ξεκινήσει για τα καλά!. Έτσι έπειτα από τη Νέα Υόρκη και τη Summer Fancy Food, το Μενοίκιο επιστρέφει στην Ευρώπη για την διαθνή έκθεση Sial Paris 2022!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο των τροφίμων, η οποία σταθερά εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια προσελκύει πάνω από 7000 εκθέτες και επισκέπτες από περισσότερες από 200 χώρες από όλο τον κόσμο - μια εμβληματική εκδήλωση στο παγκόσμιο διατροφικό καλεντάρι.

Κάθε δύο χρόνια, παραγωγοί, εισαγωγείς, αγοραστές και έμποροι λιανικής, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και ανεξάρτητες ενώσεις κάθε σχήματος και μεγέθους συναντώνται στον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο στο Παρίσι για πέντε ημέρες έμπνευσης, συζήτησης και ανταλλαγής.

Φέτος, η SIAL PARIS θα έλαβε χώρα μεταξύ 15-19 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο Paris Nord Villepinte, και το Μενοίκιο συμμετείχε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης!

Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε με περηφάνια τα προϊόντα μας σε μία τόσο μεγάλη και σημαντική έκθεση, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους παραγωγούς από κάθε άκρη της Γης, να δοκιμάσουμε ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, και να δημιουργήσουμε νέες επαφές με ανθρώπους του χώρου, χτίζοντας γέφυρες επικοινωνίας που θα βοηθήσουν τα προϊόντα μας να φτάσουν σε όλο και περισσότερα μέρη, όλο και πιο μακριά.

Στοχεύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη ποιοτικών βιολογικών προϊόντων και με το βλέμμα στραμμένο στην εξωστρέφεια και την εξαγωγική δραστηριότητα, η φετινή Sial ήταν για εμάς μία ιδανική επιστροφή στα εκθεσιακά δρώμενα, η οποία ευχόμαστε να σηματοδοτήσει και την επιστροφή στην κανονικότητα για τον κλάδο του τροφίμου.

Περισσότερα άρθρα μας: